Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΦΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
4 ΑΥΓΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 1/2 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ Κ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΝΑΚΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 Κ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΒΑΦΛΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΨΗΘΕΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΣ ΜΙΓΜΑ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΑΦΛΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ Κ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
350 ML ΝΕΡΟ
1 ΦΑΚ ΜΑΓΙΑ
1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
4 Κ.Σ. ΛΑΔΙ Ή ΒΟΥΤΥΡΟ
1 1/2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 Κ.Γ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΟΤΑΝΑ (ΡΙΓΑΝΗ,ΘΥΜΑΡΙ,ΒΑΣΙΛΙΚΟ)
ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ:

ΛΙΓΟ ΠΟΥΜΑΡΟ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
ΛΙΓΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΡΙΓΑΝΗ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ Κ ΒΑΖΩ Κ ΤΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΜΑΓΙΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ 1 1/2 ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΖΥΜΗΣ Κ ΣΕ ΛΑΔΟΜΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ!
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΟΠΟΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΚΑΡΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

1 ΦΛ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΦΛ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ
3 ΦΛ ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
3 ΑΥΓΑ
1 1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΞΥΣΜΑ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
2 1/2 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1/2 ΦΛ ΚΟΝΙΑΚ

ΓΛΑΣΟ:

2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1 1/2 ΦΛ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΥΓΑ,ΖΑΧΑΡΗ,ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ Κ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ,ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΟΥ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ Κ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΣΟΥ Κ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Κ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΕ ΓΛΑΣΟ!

ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΤΡΟΥΦΑ

ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200 ΓΡ ΤΡΟΥΦΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΑΛΕΥΡΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΤΡΟΥΦΑ ΜΑΣ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 55' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 35' ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ,ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ:
2 3/4 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΜΠΕΚΙ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1/2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
1/4 ΦΛ ΓΑΛΑ
1/4 ΦΛ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΓΕΜΙΣΗ:

1 ΦΛ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 Κ.Σ. ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 Κ.Σ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ.ΣΕ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΩ Κ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.Η ΖΥΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΘΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 2 ΔΑΧΤΥΛΩΝ (ΒΓΑΙΝΟΥΝ 8 ΨΩΜΑΚΙΑ) Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25' ΠΕΡΙΠΟΥ!


ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ!!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΥΛΙΚΑ:

1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ή ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΙΣΕΣΤΕ Ή ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ Κ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΣΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΟΣ Κ ΣΑ ΖΕΛΕ ΜΑΥΡΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Κ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ  ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Η ΜΕ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ Κ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ!!