Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
125 ML ΓΑΛΑ
125 ML ΡΟΥΜΙ
125 ML ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΑΥΓΑ
260 ΓΡ ΦΑΡΙΝΑ
40 ΓΡ ΚΑΚΑΟ

ΓΛΑΣΟ:

125 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΚΑΚΑΟ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ,ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ Η ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 40' ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ,ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ Κ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ).

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΟΤΕ

ΥΛΙΚΑ:


1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ Ή ΑΛΛΟ ΤΥΡΙ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1/4 ΦΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Κ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΡΑΘΟΥΝ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ  (ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΙΣΑ ΙΣΑ 3'4') ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΜΑΣ Κ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ!!