Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
1 1/2 ΦΛ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ
8 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
1/4 ΦΛ ΚΟΝΙΑΚ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 1/2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
500 ΓΡ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΚΑΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ.ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Κ ΤΑ "ΒΟΥΤΑΜΕ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΦΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ,ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΩ) ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Ή ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΣΚΟ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ!!

ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑ



ΥΛΙΚΑ:


250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΓΑΛΑ
4 ΑΥΓΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ
5 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Ή 1 ΛΟΒΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Ή 2 Κ.Γ. ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
3 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ Κ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΜΑΣ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45'-50' ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ,ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΔΙΟΤΙ  ΔΕ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 35'.ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!