ΥΛΙΚΑ:
750 ΓΡ ΦΥΤΙΝΗ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ Κ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΥΤΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΗ ΣΟΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 5' ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ!!!
Λεμονιά μου και μόνο από την περιγραφή της πρώτης σου επαφής με τους συγκεκριμένους κουραμπιέδες, με δελεάζεις να τους δοκιμάσω... Λες να κάνω μερικούς;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήεγώ είμαι με τον κουραμπιε,αλλα τσακιζω και μελομακαρονα!προσωπικά τους προτιμώ χωρίς καθόλου αυγό και σόδα,με άρωμα βανίλιας και ανθόνερου :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά, να είσαι καλά
ΑπάντησηΔιαγραφή