ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
125 ML ΡΟΥΜΙ
125 ML ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΑΥΓΑ
260 ΓΡ ΦΑΡΙΝΑ
40 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΡΟΥΜΙ,ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΚΑΚΑΟ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ,ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ Η ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 40' ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ,ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ Κ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ).
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
125 ML ΡΟΥΜΙ
125 ML ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΑΥΓΑ
260 ΓΡ ΦΑΡΙΝΑ
40 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
ΓΛΑΣΟ:
125 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πρεπει να ναι πολυ ωραιο.. σοκολατα μεθυσμενη, δενε χω καλυτερο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ρούμι ταιριάζει υπέροχα με την σοκολάτα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλως σε βρηκα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτο μιγμα το ζεσταινουμε και αν ναι σε ποσους βαθμους?
ΑπάντησηΔιαγραφή