ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΄Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
2 Κ.Σ. ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1 ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΕΙΨΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ,ΕΜΕΝΑ Μ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 400 ΓΡ . ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΤΡΙΦΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ,ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΣΗΣΑΜΟ Ή ΜΕ ΤΡΙΜΜΡΝΟ ΤΥΡΑΚΙ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30'.
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΄Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
2 Κ.Σ. ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1 ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΕΙΨΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ,ΕΜΕΝΑ Μ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 400 ΓΡ . ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΤΡΙΦΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ,ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΣΗΣΑΜΟ Ή ΜΕ ΤΡΙΜΜΡΝΟ ΤΥΡΑΚΙ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30'.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου