ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΓΑΛΑ
4 ΑΥΓΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ
5 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Ή 1 ΛΟΒΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Ή 2 Κ.Γ. ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
3 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ Κ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΜΑΣ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45'-50' ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ,ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 35'.ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
γιαμ γιαμ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπο τα πιο απλα κεικ αλλα πεντανοστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφή