ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ή ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΙΣΕΣΤΕ Ή ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ή ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΙΣΕΣΤΕ Ή ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ Κ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΣΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΟΣ Κ ΣΑ ΖΕΛΕ ΜΑΥΡΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Κ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Η ΜΕ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ Κ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου