250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ4 ΑΥΓΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 1/2 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ Κ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΝΑΚΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 Κ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΙΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΒΑΦΛΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΨΗΘΕΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΣ ΜΙΓΜΑ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΑΦΛΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ Κ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
Μπράβο κοριτσάκι μου, είναι υπέροχες
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρεπει οπωσδηποτε να πατω τη βαφλιερα επιτελους!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεύω βάφλες...αλλά προς το παρών τις απολαμβάνω έτοιμες....να δω πότε θα πάρω το μηχάνημα!!!Τέλειες είναι!Καλό βράδυ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήναι μία βαφλιέρα στο σπίτι είναι πολύ χρήσιμη πιστέψτε με,ειδικά αν δοκιμάσετε κ τη συνταγή θα θέλετε κάθε εβδομάδα να τις κάνετε,είναι τέλειες...καλή επιτυχία κ φιλάκια πολλά κορίτσια!
ΑπάντησηΔιαγραφή