Ένα καλτσόνε γλυκό,γεμιστό με μερέντα για τα παιδάκια που τη λατρεύουν
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΖΥΜΗ:
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
3 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
1 ΑΥΓΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ:
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΕΡΕΝΤΑ
ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΕ ΠΟΥΔΡΑ
ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΕ ΠΟΥΔΡΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ Κ ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗ ΜΑΓΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΤΣΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΤΟ ΑΥΓΟ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ,ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠ-ΠΑΤ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΕΡΕΝΤΑ,ΛΙΓΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Κ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ Κ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ Κ ΚΑΚΑΟ.
Τελειαααααααα
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστωωωωωωω πολυ Βικυ μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφή