ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ,ΡΙΓΑΝΗ
1/4 ΦΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΞΕΡΟ,ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ,ΤΟ ΠΡΑΣΟ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ Ή ΜΕ ΞΗΡΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΜΕΣΑ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΦΛ ΝΕΡΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ,ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ Κ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
1/2 ΦΛ ΟΥΖΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΦΛ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ,ΡΙΓΑΝΗ
1/4 ΦΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΞΕΡΟ,ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ,ΤΟ ΠΡΑΣΟ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ Ή ΜΕ ΞΗΡΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΜΕΣΑ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΦΛ ΝΕΡΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ,ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ Κ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου