ΥΛΙΚΑ:
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 Κ.Σ. ΡΙΓΑΝΗ
1 ΦΛ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΠΟΤΗΡΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΝ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Κ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ Κ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΠΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΑΜΕ,ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΕΡΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΛΑΣΤΗ,ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΦΕΤΑ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΓΑΛΑ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΜΑΥΡΟΣΗΣΑΜΟ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40' ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ!
2 Κ.Σ. ΓΕΜΑΤΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 Κ.Σ. ΡΙΓΑΝΗ
1 ΦΛ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΠΟΤΗΡΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΡΟ
ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ
ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ200 ΓΡ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μμμμμ... ενδιαφέρων.... Φιλιά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι ωραίο ψωμάκι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή