ΥΛΙΚΑ:
2 3/4 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΜΠΕΚΙ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1/2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
1/4 ΦΛ ΓΑΛΑ
ΓΕΜΙΣΗ:
1 ΦΛ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 Κ.Σ. ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ!!
2 3/4 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΜΠΕΚΙ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1/2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
1/4 ΦΛ ΓΑΛΑ
1 ΦΛ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 Κ.Σ. ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 Κ.Σ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ.ΣΕ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΩ Κ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.Η ΖΥΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΘΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 2 ΔΑΧΤΥΛΩΝ (ΒΓΑΙΝΟΥΝ 8 ΨΩΜΑΚΙΑ) Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ.ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25' ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου