Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
3 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ
1/2 ΚΙΛΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΡΔΑΜΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 175 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΛΑ Κ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Η ΜΑΓΙΑ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΟ ΚΑΡΔΑΜΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΥΜΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ).Τ'ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 40'.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ,ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ.ΤΟ 1 ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΠΤΟ.ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΟΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Η ΜΑΥΡΗ Κ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ν'ΑΠΑΝΩΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ-ΛΩΡΙΔΕΣ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ Κ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΝΩΤΙΖΟΥΜΕ,ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΙΑ Κ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΧΟΥΣ 2 ΔΑΧΤΥΛΩΝ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ MUFFINS.ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΥ,ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΦΡΟΥΤΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου