Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ:

6 ΑΥΓΑ
1 1/2 ΦΛ ΤΣ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΜΠΕΚΙ
1 1/4 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
4-5 ΜΗΛΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΜΕ ΤΟ 1/4 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΠΛΕΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ,ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΛΛΑ Κ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΜΠΕΚΙ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΤΕΓΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ 1/4 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ 1 ΦΛ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ 3' ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ Κ 1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

4 σχόλια:

  1. Τέλεια!!!!Γειά στα χέρια σου!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη μου χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,να'σαι καλά...φιλάκια πολλά.καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουάουυυ πολύ καλό φαίνεται!! θα το δοκιμάσω!! καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το δοκιμάσεις PELA μου είναι πολύ ωραία κ εννοείται πως περιμένω εντυπώσεις...καλή εβδομάδα..φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή