Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

1 ΦΛ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΦΛ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ
3 ΦΛ ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
3 ΑΥΓΑ
1 1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΞΥΣΜΑ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
2 1/2 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1/2 ΦΛ ΚΟΝΙΑΚ

ΓΛΑΣΟ:

2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1 1/2 ΦΛ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΥΓΑ,ΖΑΧΑΡΗ,ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ Κ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ,ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΟΥ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ Κ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΣΟΥ Κ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Κ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΕ ΓΛΑΣΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου