Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΤΡΟΥΦΑ

ΥΛΙΚΑ:

250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200 ΓΡ ΤΡΟΥΦΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΑΛΕΥΡΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΤΡΟΥΦΑ ΜΑΣ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 55' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 35' ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ,ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου