Υλικά
500 gr. πένες ολικής άλεσης
400 gr. Dirollo Cottage
200 gr. Dirollo Emmental Light
500 gr. σπανάκι
5 μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1 πράσο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο Πιπέρι
400 gr. Dirollo Cottage
200 gr. Dirollo Emmental Light
500 gr. σπανάκι
5 μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1 πράσο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο Πιπέρι
Εκτέλεση

2. Ταυτόχρονα βράζουμε τις πένες al dente, τις σουρώνουμε και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, το μείγμα από τα λχαχανικά, το Dirollo Cottage, 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο Dirollo Emmental και ανακατεύουμε καλά.
3. Μεταφέρουμε σε πυρέξ, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο Emmental και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου