ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ,ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ,ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ,ΤΟ ΞΥΔΙ, ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ Κ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου