ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ
1/4 ΦΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ1 Κ.Σ. ΞΥΔΙ
250 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΡΥΠΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΟΥΝ ΤΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΕΞΩ Η ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ) Κ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ BBQ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου