ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΞΥΣΜΕΝΗ
ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ
ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ,ΚΥΜΙΝΟ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
1/2 ΦΛ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
1 ΑΥΓΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ Η ΠΟΥΡΕ!
500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΞΥΣΜΕΝΗ
ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ
ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ,ΚΥΜΙΝΟ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
1/2 ΦΛ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
1 ΑΥΓΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ Η ΠΟΥΡΕ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου