ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 ΦΛ ΤΡΑΧΑΝΑ
1 ΚΥΒΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Κ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ!!
1 1/2 ΦΛ ΤΡΑΧΑΝΑ
1 ΚΥΒΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1/2 ΦΛ ΓΑΛΑ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Κ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου