ΥΛΙΚΑ:
375 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
25 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ML ΓΑΛΑ
3 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΑΥΓΟ
50 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΚΕΤΣΑΠ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ hOT DOG
1 ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΙΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
375 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
25 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
250 ML ΓΑΛΑ
3 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΑΥΓΟ
50 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΚΕΤΣΑΠ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ hOT DOG
1 ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΙΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ANAKATEYOYME ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΦΥΛΛΟ Κ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ (ΜΑΖΙ Κ ΚΕΤΣΑΠ Κ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ HOT DOG) Κ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ,ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου