ΥΛΙΚΑ:
5 ΑΥΓΑ
6 ΜΗΛΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΦΛ ΦΑΡΙΝΑ
1 1/2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΛΑΔΙ
1 ΜΠΕΚΙ( ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΡΙΝΑ)
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΜΠΟΛ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ,ΖΑΧΑΡΗ,ΑΥΓΑ,ΜΠΕΚΙ,ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΚΑΝΕΛΛΑ,ΚΟΝΙΑΚ Κ ΦΑΡΙΝΑ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ.ΨΗΝΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ!!
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΚ,ΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΨΗΣΕΤΕ!!
5 ΑΥΓΑ
6 ΜΗΛΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΦΛ ΦΑΡΙΝΑ
1 1/2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ ΛΑΔΙ
1 ΜΠΕΚΙ( ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΡΙΝΑ)
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΜΠΟΛ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ,ΖΑΧΑΡΗ,ΑΥΓΑ,ΜΠΕΚΙ,ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΚΑΝΕΛΛΑ,ΚΟΝΙΑΚ Κ ΦΑΡΙΝΑ,ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ.ΨΗΝΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ!!
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΚ,ΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΨΗΣΕΤΕ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου