ΥΛΙΚΑ:
2 1/2 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 1/2 >> ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΡΑΚΙ
1 ΜΠΕΚΙ
1 Κ.Γ. ΑΜΜΩΝΙΑ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ(ΤΟ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΤΟ ΡΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗ ΣΟΔΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΚΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ
2 1/2 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 1/2 >> ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΡΑΚΙ
1 ΜΠΕΚΙ
1 Κ.Γ. ΑΜΜΩΝΙΑ
1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ(ΤΟ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΤΟ ΡΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗ ΣΟΔΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΚΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου