ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 1/2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΥΓΑ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
1 ΜΠΕΚΙ
2 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1 ΦΛ ΚΑΚΑΟ
ΓΛΑΣΟ:
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΚΑΚΑΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΧΝΗ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΟ ΜΕΛΙ Κ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5' Κ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ!
250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 1/2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΥΓΑ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
1 ΜΠΕΚΙ
2 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1 ΦΛ ΚΑΚΑΟ
ΓΛΑΣΟ:
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΚΑΚΑΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚΙ Κ ΜΑΡΕΓΚΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΧΝΗ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΟ ΜΕΛΙ Κ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5' Κ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου