ΥΛΙΚΑ:
2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΗ
250 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
250 ΓΡ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΑΥΓΟ
4 Κ.Σ. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
7 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΑΥΓΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΛΩΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΟΙΓΩ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Μ. ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ,ΚΟΒΩ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Μ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ Κ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΣΤΡΩΝΩΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΚΟΒΩ ΛΩΡΙΔΕΣ ΙΣΟΥ ΠΑΧΟΥΣ Κ ΑΠ'ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΟΙ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ Κ ΟΙ 2 ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΚΑΛΥΠΤΩ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΩ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΥΓΟΥΛΩΝΩ Κ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 5' Η ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ!!
2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΗ
250 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
250 ΓΡ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΑΥΓΟ
4 Κ.Σ. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
7 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΑΥΓΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΛΩΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου