ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ:
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ...
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
500 ΓΡ ΕΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
300 ΓΡ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ Κ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ 1 Κ.Σ. ΓΕΜΙΣΗ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΛΑΚΙ.ΤΑ ΕΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ
Γεια σου Λεμονιά μου, καλως σε βρήκα, ωραίες οι ελιόπιτες, αγαπημένες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Έρη μου κάλως όρισες..ναι όντως πολύ αγαπημένες και ειδικά την περίοδο της νηστείας..φιλάκια πολλά
ΑπάντησηΔιαγραφή